ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

Wij kunnen de dakranddetailleringen van ieder dak bekleden en waterdicht afsluiten. Wij werken met zinken daklijsten – en niet met een standaard aluminium daktrim – zodat wij u maatwerk kunnen bieden.

TVM Dakspecialist onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door niet alleen daklijstdelen van 1 meter te gebruiken, maar delen met een grootte tot 8 meter te leveren en met klangen te monteren. Hierdoor heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot bevindt) in verschillende maten monteren.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?