ZINKEN DAKBEDEKKINGEN

zinken_dakbedekking_2-310x207
zinken_dakbedekking_1-1024x683
zinken_dakbedekking_2

ZINKEN DAKBEDEKKINGEN

TVM Dakspecialist levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de dakbekleding van ZinkUnie in.

Wij monteren onder andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. TVM Dakspecialist onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door niet alleen stukken zink met de standaardmaat van 1 meter te gebruiken, maar ook zinkdelen tot een grootte van 6 meter te verwerken. Hierdoor heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door het loslaten of scheuren van de soldeernaden. Zink is een duurzaam materiaal. Zo kan een zinken bekleding van een plat dak van een erker wel 50 jaar meegaan.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?