HEMELWATERAFVOEREN VAN PVC, ZINK & KOPER

IMG-20150513-WA0010-576x1024
Hemelwaterafvoeren
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

HEMELWATERAFVOEREN VAN PVC, ZINK & KOPER

TVM Dakspecialist monteert en vervangt complete hemelwaterafvoersystemen van verschillende materialen. Zoals van PVC, zink, koper of staal. Wij sluiten uw nieuwe afvoersysteem uiteraard ook aan op uw kiezelbak en riolering.

Vaak wordt een hemelwaterafvoer vervangen als onderdeel van een complete dakrenovatie. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen uw waterafvoersysteem te vernieuwen. Uw huis krijgt gelijk meer allure als u bijvoorbeeld uw PVC regenpijp verruilt voor een chique zinken uitvoering. Bij het monteren kunnen wij ook de volgende onderdelen van het hemelwaterafvoersysteem vervangen: kiezelbakken, plakstuk MO, vergaarbakken, boldraadroosters, bladvangers, antiklimbeugels, wrongen, beugels, bochten en diverse muurpinnen.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?