LICHTKOEPELS

lichtkoepel-310x207
service-img-6
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

LICHTKOEPELS

Wilt u meer daglicht in huis? Dan is misschien een lichtkoepel voor u de oplossing. TVM Dakspecialist monteert op platte daken lichtkoepels in alle soorten en maten.

Lichtkoepels zijn niet alleen uiterst geschikt om meer daglicht in uw huis te brengen. Ze kunnen ook een doorgang zijn naar een dakterras, als vluchtluik dienen of een ventilatiefunctie vervullen. U heeft bij TVM Dakspecialist veel keuzemogelijkheden voor uw koepel, waaronder een heldere of matte uitvoering. Wij hebben bij het bevestigen van een lichtkoepel onder meer ervaring in het aanbrengen van een ventilatieframe en een frame voorzien van spindels, zodat u de koepel als dakluik kunt gebruiken.best Rolex replica watches

tag heuer aquaracer mother of pearl replica
tankissime replica
tag h watches replica

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?