BOEIBOORDEN HOUT & KUNSTSTOF

BOEIBOORDEN HOUT & KUNSTSTOF
BOEIBOORDEN HOUT & KUNSTSTOF
BOEIBOORDEN HOUT & KUNSTSTOF

BOEIBOORDEN HOUT & KUNSTSTOF

Indien nodig vervangen wij tijdens ons werk aan uw dak de boeiboorden. Boeiboorden zijn in een kunststof – bijvoorbeeld Trespa – of in een houten uitvoering te monteren.

Voor de afwerking zijn houten boeiboorden de meest gebruikte panelen. Onze houten boeiboorden zijn van multiplex, type UniPrime. Dit is een boeiboord van hoge kwaliteit, die is voorzien van een goede grondlaag en die aan de onderzijde is afgeschuind. Let erop dat bij het vervangen van een boeiboord de dakrandafwerking van uw dakbedekking moet worden verwijderd. Wij kunnen de originele dakrandafwerking desgewenst terugplaatsen of deze – voor een perfect eindresultaat – vervangen door een nieuwe.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?