VOEGLOOD VOOR GEVEL OF SCHOORSTEEN

dakdekker tiel
IMG-20150513-WA0019-576x1024
IMG-20150513-WA0020-576x1024

VOEGLOOD VOOR GEVEL OF SCHOORSTEEN

Tijdens het renoveren van een dak zien wij vaak dat het voeglood / bladlood niet in orde is. Wij monteren bij onze dakrenovaties maandelijks tussen de 50 en 250 meter aan voeglood in de gevels.

Bij het renoveren van het voeglood / bladlood slijpen onze dakdekkers eerst de voeg uit, plaatsen dan het lood met een gezette waterkering en klemmen deze vervolgens vast. Het vastklemmen doen wij met het nieuwste systeem van BORA: de BORA voegklemmen van RVS. Ons voeglood / bladlood wordt gemonteerd in 15 ponds, 18 ponds, 20 ponds, 25 ponds en 30 ponds lood, waarbij 20 ponds lood voor voeglood gebruikelijk is. Nadat de meterstukken lood in de gevel of schoorsteen zijn gemonteerd, werken wij de voeg natuurlijk netjes af.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?