HOUTROT HERSTELLEN

IMG-20150513-WA0026-576x1024
timmerwerk-tvm-dakspecialist-310x207
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

HOUTROT HERSTELLEN

TVM Dakspecialist komt bij het renoveren van daken of het herstellen van daklekkage regelmatig houtrot tegen. Wij kunnen dan verschillende timmerwerkzaamheden uitvoeren om uw dak te versterken.

Denk hierbij aan het gedeeltelijk of geheel vervangen van boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen, sierlatten of de houten bekisting van een dakgoot. Zolang er geen constructiewerk bij komt kijken, pakken wij de houtrot graag geheel voor u aan en hoeft u geen ander bedrijf in de arm te nemen.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?