DAKGOTEN ZINK & KOPER

Dakgoten zink en koper
Zinken dakgoot
ZINKEN DAKLIJST VOOR DAKRANDEN

DAKGOTEN ZINK & KOPER

TVM Dakspecialist plaatst alle type dakgoten op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage van de dakgoten, inclusief het aanbrengen van perfecte verbindingen aan de gevel en het dak.

Voorbeelden van gootonderdelen zijn: kopschotten, expansiestukken, loodaansluitingen, afvoeren en indien nodig standleidingen/ regenpijpen. Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht en verzorgen wij graag gotenwerk op maat. TVM Dakspecialist onderscheidt zich van veel andere dakdekkersbedrijven door niet alleen goten met de standaardmaat van 1 meter te gebruiken, maar ook gootstukken tot een grootte van 8 meter te leveren en te verwerken. Dit biedt veel voordelen, zoals het verkleinen van de kans op lekkage door het loslaten of scheuren van de soldeernaden tussen de gootonderdelen. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot bevindt) in verschillende maten monteren.

DAKISOLATIE VOOR PLATTE DAKEN

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd.

BITUMINEUZE DAKBEDEKKINGEN

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

BITUMINEUZE DAKSHINGLES

TVM Dakspecialist kan bitumineuze dakshingles – vaak gebruikt op tuinhuisjes en schuren – in verschillende vormen en kleuren op uw dak aanbrengen. Onze shingles zijn erg duurzaam en een goedkoper alternatief voor dakleien.

Tevreden klanten

Testimonials

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald!

× Hoe kan ik je helpen?