Dakdekker Tiel

dakdekker tiel

De Dakdekker voor Tiel en omgeving

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw woning toe aan een compleet nieuw dak? Laat deze werkzaamheden dan uitvoeren door een ervaren dakdekker uit de regio Tiel.

TVM Dakspecialist biedt een compleet pakket aan dakwerken: dakonderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dakreparatie. Wij verzorgen iedere klus van A tot Z. U heeft dus niet te maken met verschillende aannemers die aan uw dak werken, maar u heeft één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Wij verzorgen de gehele klus, van de gratis dakinspectie tot het schoonvegen na oplevering. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Op veel materialen zit zelfs 30 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekker in Tiel.

Gratis dakinspectie in Tiel

Weet u niet zeker of er dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Een van onze vakkundige dakdekkers komt bij u langs in Tiel om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. Heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we direct een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

De werkwijze van onze dakdekkers in Tiel

Iedere klus is anders, wij kunnen u dan ook op de website niet vertellen hoe de werkzaamheden bij uw dak zullen verlopen. Wel zorgen we ervoor dat de belangrijke elementen van onze werkwijze terugkomen in elke klus. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en weet u op voorhand waar u ongeveer aan toe bent.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

De dakdekker van TVM Dakspecialist komt bij u langs in Tiel. Hij maakt dan ter plaatse een inschatting van het werk dat nodig is. Na afloop van deze gratis dakinspectie ontvangt u de bijgewerkte offerte en de doorlooptijd van de klus.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stellen wij in overleg met u een planning op. In deze planning zorgen we dat wij alleen aan het dak werken, wanneer het u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten. Alle materialen zijn KOMO-gecertificeerd. Wij geven dan ook met een gerust hart 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en op bepaalde materialen zelfs 30 jaar garantie.

Dakdekker in Tiel en omgeving

TVM Dakspecialist is gevestigd in Maurik. Vanuit dit kantoor zijn wij werkzaam in een grote regio in het midden van het land. Ook in Tiel en omgeving zijn onze dakdekkers te vinden. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Tiel of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze dakdekkers.

U kunt via onze website ook rechtstreeks een offerte aanvragen.

× Hoe kan ik je helpen?